/site/assets/files/2307/persbericht_start_project_linkedin-01.jpg

Samenwerking Duinboeren | OD205

25 november 2021

Samen met Gebiedsonderneming Duinboeren & Maatschappij bundelen we de krachten in het project BRABANTS DUINGOED 2050. Hierin gaan we onderzoeken hoe het productielandschap in de schil rondom Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen toekomstbestendig kan worden gemaakt.

Wat leeft er in het gebied? Wat houden de ontwikkelingen in voor het toekomstige landschap en voor de toekomst van de agrariërs en andere gebiedspartijen? Waar willen we naartoe en wat is er nodig om daar te komen?

Dit productielandschap staat onder grote (ruimte)druk: het gebied is een belangrijk recreatiegebied, heeft veel natuurwaarde en is tevens een actief landbouwgebied. Hoe kunnen al deze activiteiten in de toekomst samen blijven bestaan, en elkaar eerder versterken dan tegenwerken?

Een vraag waar we de komende tijd samen met betrokken gebiedspartijen mee aan de slag gaan.

BRABANTS DUINGOED 2050 wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Zie ook https://lnkd.in/gZcyC5eJ

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.