/site/assets/files/2252/banner_od_10_jaar-01.jpg

Vernieuwd OD205 bestaat 10 jaar!

18 oktober 2021

Het was tijd voor een feestje!

Op 1 oktober was het precies 10 jaar geleden dat Ralf Hottenträger OD205 overnam. Met veel plezier, optimisme en enthousiasme hebben we met allerlei opdrachtgevers aan bijzondere projecten gewerkt.

We hebben het feestje gevierd met alle (oud) collega’s en voormalig stagiaires, in een winderige tent op het terras hier bij ons kantoor op de Schiecentrale. Met lekker eten en drinken natuurlijk en met het schilderen van een groot schilderij dat in verschillende stukken is verdeeld. Daarvan heeft iedereen één stuk geverfd en dat heeft een mooi bont plaatje opgeleverd. Het resultaat gaan we zeker nog met jullie delen!

Het was gezellig om iedereen weer te zien en om ze hartelijk te bedanken, want zonder hun inzet en bijdrage was het niet gelukt om zo ver te komen. De mooiste projecten hebben we gebundeld in een magazine ter ere van dit 10-jarig jubileum. Interesse? Deze is op aanvraag beschikbaar.

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.