Contact

OD205sl B.V.

Schiehavenkade 158-160
3024 EZ Rotterdam

T 010 - 303 12 77
M mail@od205.nl

 

Gebouw De Schiecentrale

Ons kantoor bevindt zich in de Schiecentrale; een multifunctioneel bouwblok van verschillende gebouwen en met diverse ingangen. Wij zijn gevestigd in de Hoge Schijf van gebouw 4b. De ingang ligt aan de Schiehavenkade, aan de kop van de Schiehaven.

Naast de hoofdingang (foto boven) zie je een zwart scherm. Raak het aan en bel aan, omdat je anders verderop in het gebouw vastloopt. Nadat we hebben gereageerd loop je naar rechts, langs de postbussen richting lift. De glazen deur naar de lift gaat nu automatisch open. Neem de lift naar de 6e etage en hier zie je wederom een zwart scherm en bel hier nogmaals aan. Dan ga je linksaf de galerij op naar nummer 158-160.

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van metrohalte Coolhaven en van de tramhalte op de Westzeedijk (lijn 8). Vanaf de haltes loop je in ruim 10 minuten respectievelijk 5 minuten naar de hoofdingang aan de Schiehavenkade. Voor de toegang naar ons kantoor zie het kopje 'Gebouw De Schiecentrale'.

Parkeren op straat

Rondom de Schiecentrale kun je op straat betaald parkeren. Vervolgens loop je naar de hoofdingang aan de (autovrije) Schiehavenkade. Voor de toegang naar ons kantoor zie het kopje 'Gebouw De Schiecentrale'.

Parkeren in de openbare parkeergarage (Q-park)

Rij via de Sint-Jobsweg naar niveau P1. Alleen hier is een bellentableau van de kantoren geïnstalleerd! Na het aanbellen neem je de lift naar de zesde etage. Daar bel je nogmaals aan en ga je linksaf de galerij op naar nummer 158-160.