Open Bureaudag zaterdag 25 juni

Stap met ons in de wereld van participatie!

Tijdens de Open Bureaudag op zaterdag 25 juni 2022 in het kader van de Architectuur Maand Rotterdam laten we graag ons werk aan je zien. Je kunt vrij rondlopen langs posters, en maquettes. Op die manier krijg je een inkijkje in de werkzaamheden van ons bureau. Meerdere ontwerpers zijn aanwezig om je rond te leiden of om vragen aan te stellen. Dus leuk als je komt!

We zijn open tussen 11:00 en 16:00 uur.

Je kan ook meedoen aan een workshop participatie!

OD205 heeft in de afgelopen jaren een methode ontwikkeld dat de leidraad is geworden voor alle participatie trajecten van het bureau.
Onze missie is het creëren van een inclusieve en toekomstbestendig leefomgeving waar mensen zich thuis voelen. Het betrekken van bewoners is hiervoor een essentiële voorwaarde. Alleen zo komen leefbare en duurzame omgevingen tot stand. In een korte workshop maak je kennis met onze methode door deze toe te passen op een toekomstig grote ruimtelijke ontwikkeling: het Multiplein tussen Westzeedijk en Schiehaven. Vanuit onze werkruimtes kijk je er direct op.
Ons doel met de workshop: laten zien dat participeren meerwaarde biedt aan elke ontwikkeling en vooral erg waardevol en leuk kan zijn.

(aanmelden kan hier: https://lnkd.in/eX2eG36R)