10 oktober 2023

Infoborden circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom

Hendrik-Ido-Ambacht, oktober 2023

Hoe bijzonder ons ontwerp van het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht is, dat kun je nu ook ter plaatse lezen.

We plaatsten twintig informatieborden in het bedrijvenpark, langs een wandeling die je naar alle buitengewone plekken op Ambachtsezoom voert: naar de bomenkamers, de groene woonwerkruimtes, de wadi’s en de Middentocht, het groenblauwe hart van het bedrijvenpark.

De informatieborden vertellen het complete verhaal van Ambachtsezoom; over het circulaire en natuurinclusieve karakter van het bedrijvenpark, over de inheemse beplanting en waarom we daar voor kozen, over de vogels en dieren die je er kunt zien. Maar ook dat de bestrating biobased is en alle bedrijfspanden circulair en volledig demontabel zijn – en wat dat nou eigenlijk is, circulariteit en biodiversiteit.

Zo informeren we ondernemers en gebruikers van het bedrijvenpark, maar ook omwonenden en bezoekers over alle ins en outs van ons circulaire ontwerp – en laten daarbij iedereen te voet kennis maken met dit unieke 100% circulaire bedrijvenpark in Nederland.